fredag 20. august 2010

Og ferien går til....

Den har vel i grunn begynt, for ei og ei halv uke siden. Men når vi snakker ferie nå så mener jeg ferietur eller reise om du vil. Tirsdag gjorde vi oss opp status på hvor mye ferie vi har igjen, hva vi skulle bruke den til ol. Den endte opp med fleinværtur aller først, her koser vi oss til lørdags morgen. I dag har det vært fantastisk vær, herlig dag ! Videre blir det dagspass i Parken på lørdag, vi kom oss ikke unna det i år heller, må bare!!(stor happening) Søndag blir det pakking for på mandag går turen til HELLAS !!!(tjohei) Åh som vi gleder oss til skikkelig kjærestetur. Vi kommer hjem 31. august, akkurat dagen før jeg blir 30 år. Ingen feiring er planlagt, men vi får se. De siste feriedagene blir hjemme før alvoret og høsten starter for fullt. Vi håper på fint vær og tur i skog og mark.

onsdag 18. august 2010

Dagene derpå...



Det har bekket over midnatt og det er onsdag. Vi har vært gift i noen lykkelige men hektiske dager. Søndag ryddet vi og kjørte ting fra turisthytta i 4-5 timer, med masse god hjelp gikk det supert. Videre hadde vi besøk til kl 22 på kvelden av slekt og venner, koselig ! Etter dette spratt vi champagne og kiket på gavene og kortene vi hadde fått. Et glass var nok til at vi ble helt sprudlende. Vi har fått så utrolig mye fint, på bildet ovenfor driver mi kjære og kiker på gavene. Gavene skal jeg blogge mer om etterhvert.

Mandag ble en sånn type dag hvor vi fortsatte bæringen og kjøringen. 5-6 runder i bilen med levering tilbake med brus/øl på butikken, varer på polet, tomgods og kasser, leverte tilbake ting til cateringfirmaet, tilbake dress, kjole på rens, satt inn penger i banken, leverte tilbake div som vi har lånt.

I dag (tirsdag)var det å ta fatt på alt her hjemme. Kassevis av pynt ol. fra turisthytta skulle sorteres og ryddes på plass. Huset stelles i stand etter 15 stk har vært her i helgen. Dvs ca 12 maskiner med sengetøy og håndduker som skal vaskes og det skal ryddes overalt. Vi kom langt på vei og er fornøyde. På kvelden fikk vi besøk og hjelp til å spise opp kakerester.

Endel etterarbeid måtte gjøres. VI er fornøyde, lykkelige og veldig slitne. Nå er vi klar for å ha FERIE med avslapping og innhenting av krefter. La alle inntrykk synke inn og kose oss.

Vi har kakefat, kakespader, kaketiner ol. hjemme hos oss. Savner du noe så si ifra...

Nattaklem

tirsdag 17. august 2010

Nygift !






(foto: Inger-Helen Nilssen)

(Foto: minvri.com)

Endelig er vi gift ! Dagen ble mer enn perfekt !

torsdag 12. august 2010

Fine negler


I går kveld var jeg på balansen og fikk lagt fine negler med sølvpynt til bryllupet. I morgen ettermiddag står føttene for tur. Det er travle dager men litt luksus må bruden unne seg innimellom slagene. Så føler hun at hun ser flott fra topp til tå førstkommende lørdag !

fredag 6. august 2010

Tur til Tverbrennstua

Min kjære søster hadde planen klar, et avbrekk på fjellet kunne være den beste medisin mot bryllupspenning og stress i kroppen. Så i går lot jeg alle gjøremål være gjøremål og dro på fjellet ilagmed Helle. Det var ikke langt å gå til hytta, mest en kosetur. Men skulderne senket seg umiddelbart og det friske lufta klarnet hodet. Vi kom hjem i dag og det har vært helt supert. Mye å gjøre i dagene som kommer men vi kommer nok i mål, og jeg GLEDER meg sånn til om 8 dager !!!

tirsdag 3. august 2010

Brura er i helspenn


Oi, det ble plutselig noen dager siden jeg har skrevet her. Etter forrige helgs utdrikningslag var jeg bakrus og lykkerus noen dager. Så henrykt over den fantastiske dagen og de supre jentene. Men så slo et lyn ned i kroppen, det var 2,5 uke til bryllupet. Og det ble nesten ett sjokk, for det har bestandig vært så lenge til. Sommerfuglene inntok magen, spenningen satt seg i kroppen og nervøsiteten kom. Jeg er ikke redd for å gifte meg, det er ingenting annet jeg ønsker. Men nervene kom for fullt, kanskje pga at det er så stort og det fremdeles er mye å gjøre. Det er mye å tenke på å vanskelig å sortere tankene og gjøremålene. Blir vi ferdig i tide, blir alt som planlagt og tenkt? Glemmer vi noe? Men så prøver jeg å fortelle meg selv at uansett hva som skjer så blir vi gift og det er det som betyr noe. Onsdag var vi hos presten, det ble sterk å stå der i kirken, alt ble så virkelig. Det ble en fin stund med en god gjennomgang, det kommer til å bli personlig og fint. Det ble en bra avspenning for nervene å jobbe hele helgen. Nå fremover er det mye som skal gjøres. Verandagelenderet males ferdig(om bedre vær) Huset skal ryddes og vaskes rundt til bryllupsgjestene. Brudekjole og dress tilpasses. Håret skal stripes. Trykksaker slik som kirkeprogram og andre ting(vent og se) skal gjøres ferdig og trykkes(tar mye tid) Tale skrives ferdig. Vi må en runde i lokalet og sjekke at det vi trenger er der, kaffekanner, kakespader ol. må lånes. De siste tingene skal handles. Pynt og stæsj må sees igjennom og pakkes. Avtaler må dobbelsjekkes slik som kakebakere, bartender, servitører, toastmaster, bil leie osv. Valsen skal øves på(Går ikke kjempebra, hehe) Dette er bare LITT av det vi tenker på.

På grunn av denne spenningen og mye å gjøre finner jeg ikke roen eller tiden til å blogge selv om det er spennende dager og mye å fortelle. Så her blir det nok en liten bloggepause til bryllupet er vel overstått. Men følg med på bryllupssiden, der kommer det nok noen innslag de neste dagene.