søndag 6. november 2011

Da er vi i gang.....

Da er vi gått litt over i den praktiske fasen etter mye planlegging de siste ukene. Men kjøkken er enda ikke bestilt, håper å bestille denne uken for det tar noen uker å få det. Mye skal gjøres før den tid. Nå har handymannen min revet tak og vegger inne i det rommet kjøkkenet skal flyttes inn i. Egentlig skulle vi til Mo i Rana i helga men det ble avlyst pga at gubben måtte jobbe overtid. Men han ble riktignok ferdig med overtiden utpå lørdag og da ble det jobb hjemme resten av helga. 
Bildet til høyre viser hullet der den nye åpningen til kjøkkenet skal være.


Fra det nye kjøkkenrommet ser vi åpningen til høyre som skal tettes og åpningen til venstre som blir den nye åpningen til kjøkkenet. 


Denne kjøkkenveggen skal rives og kjøkkenet skal flyttes inn i rommet bak. Et pittelite hull måtte gubben ordne, helt symbolsk. Vi venter i det lengste med å rive det kjøkkenet vi har. Man må jo kunne lage mat lengst mulig. Det blir et stort rom hvor kjøkken og spisestue skal være. Her på det gamle kjøkkenet blir spisestua. 


Mamma og pappa si pie er litt forbauset over alt bråket pappa lager når han river. 

5 kommentarer:

  1. Det blir råbra! :D Og kor har du kjøpt smekken? Vi leita og leita etter smekka med passelig størrelse! Hilsen Kine og Fridis

    SvarSlett
  2. Hun er blitt så stor lilleprinsessa. Så fin att. Jeg har skiftet bloggadresse. Adressen er www.blondhild.net

    SvarSlett
  3. Heia :) den smekken har vi fått i gave fra USA. så kjekt, en før hver dag. Men æ så noen fine smekka på kid interiør ;)

    SvarSlett
  4. Kor utruli fint det blir! Først skjønte æ ikke ka det va dokker holdte på med mens når æ leste lengre ned skjønte æ at dokker skulle flytte kjøkkenet litt, det synes æ va kjempelurt! Kommer til å bli helt fantastisk! DEN utsikta fra spisestua!! OMG! Gleda mæ til å kom på besøk :)

    Suss og klem

    SvarSlett
  5. Ja trur det blir kjempebra ! Vi gleda oss tel du kommer !!!

    SvarSlett