torsdag 17. mai 2012

Gratulerer med dagen

Vi har hatt en flott 17 mai i fint vær, hvem hadde trodd det? 


Ei blid bunadspie, tog og pølselunch hos Mor og Kåre.


Familie på middagsbesøk.


Nydelig Palova til slutt. 


Håper du også har hatt en fin 17 mai! 

tirsdag 15. mai 2012

Jeg vant!!!!!


Det er Vigdis som har bloggen Vigdisalbum som har hatt en konkurranse hvor jeg nå har vunnet. Hun har en kjempefin blogg og er flink med bilder. Sjekk ut bloggen hennes her. (bildet er fra hennes blogg)


Det var kjempehyggelig å vinne. En fin og oppmuntrende slutt på en krevende uke med mye jobb og ei snuppe som har hatt den fjerde barnesykdommen. 

Takk Vigdis! 

mandag 7. mai 2012

Gråværsmandag

På denne gråværsdagen holder vi oss inne og koser med Linnea mest mulig før mamma skal på kveldsvakt. I helga har vi fått opp utemøblene og sandkassa venter på sand, bedre vær og en lekekompis.


Inne spirer det og gror til tross for at de tidvis er glemt av, på tide å potte om noe snart. 
Utrolig gøy å få noe til å vokse og spire. Slik så det ut da vi plantet. på bildet under er slik det ser ut i dag.


Ha en fin mandag! 

søndag 6. mai 2012

Bunadspia


Det har ikke vært så mye blogging denne uka. Med nattevakter til å begynne med i uka, vri til dagvakt, kastet på feber og halsondt på torsdag ettermiddag, hjemme i feberørska fredag. Ei som har slete med tenner og forkjølelse som har gitt oss våkenetter i helga. Det har ikke vært så mye trivelig å blogge om. Men men hverdagen har hatt gode øyeblikk uansett. I ettermiddag kom vi oss i konfirmasjon. Så snusk å se lillepia i bunad for første gang. Mange der som ga lillepia oppmerksomhet, og det hjelper når gommene klør. Nå sover hun faktisk og det er opplading på gang til ny arbeidsuke. 

Ha en fin søndag kveld!