mandag 1. mars 2010

Boris
Hei jeg heter Boris og er verdens søteste katt. I dag kom en dame og en mann og hentet meg i Straumen der jeg er født og har bodd. De skal få ha meg til i morgen kveld, for å teste om hun damen tåler meg. Hun er nemlig kjempe allergisk mot katter, men ønsker seg så veldig gjerne katt. Jeg er nemlig en sibirkatt og er allergivennlig.

Hun damen ble litt allergisk da hun hentet meg men da vi kom til Bodø gikk det bra. Det var sikkert på grunn av at jeg bor sammen med så mange andre katter. Jeg har til og med lagt middagshvil i armkroken hennes og hun kjente ingenting, det var ganske koselig. De er litt rare disse folkene. Men jeg har fått mat, vann, leker og sandkasse. Jeg har det kjempefint, men vet ikke om jeg får sove første natten uten min mamma og mine søsken.

I morgen blir det veldig spennende, da skal hun damen være hjemme med meg på formiddagen og bestemme seg for om jeg får lov til å bo her. Det vil jeg gjerne, det er fint her i storvika.

4 kommentarer:

 1. Ka søt den va.

  Håpa dokker kan behold den.

  :)

  SvarSlett
 2. Stakars! Skal han virkelig hete Boris??? hehe! Det e nesten barnemishandling.. ;) hehe! Får håp dokker kan behold han da, det e så kooooooseliiiiii med katt :D

  Smask!

  SvarSlett
 3. Hei Snuppa :-)

  Den var kjempfin! Får håpe at du tåler den.
  Klem :-)

  SvarSlett
 4. Vi skulle gjerne ha døpt han om dersom han blei her. men i kveld drar han hjem :( æ tålte han ikke....

  SvarSlett