søndag 27. november 2011

Advent

Plutselig er det første søndag i advent. Tiden bare flyr. Lite julestemning her. Har vært to strevsomme uker med pappaen som har vært bortreist på flere jobbturer. Mammaen som har vært syk. Lillesnuppa som også har hatt feber og ikke var i form. Pappaen er snørrete nå og vi håper ikke prinsessa blir syk på nytt. Kaos på kjøkkenet(eller kjøkkenet som vi ikke har) som vi ikke har hatt tid til å fortsette med. For ikke å snakke om gommer som klør sånn til tider hos lillesnuska at hun er tidvis utrøstelig. Men nå har vi hatt en kjempefin søndag med ei blid pie og da er alt glemt. Vi har vært på julemarked, tante og onkel besøk, mor og Kåre besøk også stakk gudmor og gudfar innom her med førjulsgave til snuska. Pappaen har fått gjort litt på kjøkkenet. Det er forøvrig en eneste lang julaften med Linnea, hun får stadig vekk noe. Slik som i går da gammeltanta kom med blant annet en tovet nydelig ulldress. Tusen takk til den ene og den andre. 

Her har vi rød advent. Det var kjempekoselig å få pyntet litt. Nå kommer julestemninga snikende.


Vårt lysfat ble jeg veldig fornøyd med. Med fat fra Kremmerhuset, kongler og bånd fra panduro, lys fra Åhlens og tall fra Nille ble det riktig stemningsfullt.


Ellers blir det litt rød pynt her med julestjerne på bordet, adventsbelysning, røde duker, gardiner og puter. Nissene får vente til det blir faktisk jul, det blir det riktige for oss.

Nå har jeg fått tak i litt trollhassel, det ble fint i vinduet. Når det nærmer seg jul skal jeg henge litt pynt i dem. Mine lykter fra Hadeland er jeg så glad i. De kan brukes til så mangt og jeg har variert i det uendelige.
I bakgrunnen ser man kveldens nydelige taco middag, heheHa en fin adventsuke!3 kommentarer:

 1. Så fiiiiint og koselig dokker har det :) Det enkle e ofte det beste :) Ha en herlig søndag og hils lillesnupp fra mæ og ønsk gubben god bedring!

  suss og klem

  SvarSlett
 2. Heia! Så fine adventstall :) Endelig e vi i gang med adventstida!

  Kanskje vi skal planlegge inn en date med oss to og lillepian og litt førjulsshoppping og kafe en dag før jul? :)

  SvarSlett
 3. Det e æ og Linnea helt klart med på :)

  SvarSlett