lørdag 24. mars 2012

God Helg


I dag lagde jeg disse godbitene som er så lette å lage. Marshmallows dyppet i sjokolade med pynt. Det falt tanteguttene virkelig for, de er på overnatting i helga. Tenker jeg må lage slike til snuppas 1 års dag som er om bare 1 mnd. 1 års dag er stort, det må feires med familie og gudforeldre. Noen som har noen gode kakeoppskrifter? 

Vi holder på med siste innspurten på kjøkkenet. Nå skal listverk på plass, etter det gjenstår småting. Men det kan vel ta mer tid enn det man forventer, sånn er det bare. 

Det merkes på kroppen at jeg har tatt absolutt alt det andre enn oppussing, husarbeid, handling, Linnea, ærend, matlaging, klesvask og hjulpe til på kjøkkenet så godt jeg kan. Jeg beundrer husmorgenerasjonen før oss og nå gleder jeg meg mye til å begynne på jobb selv om alt blir enda mer travelt da. Gubben kjenner det og på kroppen etter dager på jobb, litt tid med Linnea, runder i butikker, planlegging og praktisk arbeid til veldig sene kvelder i lang tid nå. Åh så godt det er å klage litt selv om det er bare bagateller, vi har det så godt! hehe! 

Vi gleder oss stort til påskeferie og familietid. 

Nå håper jeg dere alle får en fin fin søndag! 

1 kommentar: