onsdag 22. april 2009

Bruschetta med strimlet svinekjøtt, frisk mango og fetaost

Dagens middag lagd av Øyvind. Tipset av Viktor og oppskrift fra Gilde. Skikkelig NAM. Lett og god middag.
2009-04-221

4 porsjoner:

Dette trenger du

1 stk pk. Gilde Edelgris Strimler
4 stk store skiver ferskt landbrød
2 ss olivenolje
1 stk fedd hvitløk
1 stk rød løk
litt ruccolasalat
1 stk frisk mango
1 stk beger lett fetaost
Salt og pepper
Slik gjør du:

Stek strimlene i stekepannen sammen med finhakket rød løk. Tilsett salt og pepper etter smak. Smør olivenolje på brødskivene og gni feddet med hvitløk over for å sette smak. Grill brødskivene i ovnen. Skrell mangoen og skjær den opp i tynne, avlange strimler. Legg et raust lag strimler og løk på hver brødskive. Pynt med mango, ruccolasalat, rødløk og fetaost.

3 kommentarer: