torsdag 16. april 2009

Husdrømmen har gått i oppfyllelse !!!

pictures

Det begynner såvidt å synke inn at drømmehuset er i boks. Det gikk fort i svingen. Litt over ett døgn fra vi så på det første gangen til budet var lagt inn og godtatt. Vi har jo kiket etter hus en stund nå. I påsken så vi dette huset på internett. Oi for en beliggenhet tenkte vi. Men egentlig for dyrt. Dagen etter påske visning og dagen etter det igjen har vi kjøpt det. Hæ? men artig!!!! Huset har "alt" størrelse, rimelig nytt, rimelig sentralt, men det helt store er jo beliggenheten midt i havgapet og utsikten. Her skal vi bo resten av livet. Så hodet koker over av tanker rundt dette. I går da alt var avklart måtte jeg kjøpe en blomst til min kjære, han har gjort en stor innsats for at vi skulle bli huseiere.

Ellers har jeg en skoleoppgave som har vært ignorert fra skolestart fra min side, pga travle dager men også latskap. Påsken var det såååå godt å ha fri. Det resulterte i ett desperat forsøk i dag på å skrive en oppgave på en dag. 13 timer er brukt og oppgaven er levert. Får håpe på ett mirakel, at jeg får godkjent.

Snart helg. Det blir godt med hjemmehelg etter mye reising i det siste. En mnd siden vi var hjemme en helg. Men før det: vasking av leiligheten og frisør i morgen formiddag. Etter det blir det avslappende helg..med muligens mange tanker, drømmer og planlegging om livet i nyhuset fra sommern som kommer.

GOD HELG !!

2 kommentarer: