mandag 18. januar 2010

Helgeblogg

Jeg har helt mistet kreativiteten min, den lille jeg har til vanlig etter jeg fikk vite at Linn var blitt drept. Mistet lysten til å skrive noe positivt. Men jeg må prøve å skrive noe, Linn ville helt sikkert ikke at jeg skulle slutte å blogge. Derfor lager jeg en helgeblogg i kjent stil, om helga som har gått. Den begynte med at vi hjalp Katarina og Jørgen med å flytte, vi rakk litt bæring før flyttesjauen var ferdig. Deretter dro vi hjem fredags-sliten og klar for å slappe av litt. Jeg fikk så fine tulipaner hos min kjære: (han glimter til)

Deretter så vi på korslaget. Heia team joddski!!!!

Etter dette holdt jeg meg ikke våken lenge, sovnet tidlig for å være våken og opplagt til shopping på lørdag. Jeg kan bare ikke huske sist jeg har shoppet til meg selv. Det må være 7-8 mnd siden. På grunn av store hus-utgifter og bryllups-sparing har det blitt lite sånt. Men det har desto herligere når jeg endelig fikk handle litt. Jeg kjøpte nye sko, ny veske, ytterjakke, noen bukser, noen topper, en kjole, undertøy. Åhhh herlig, det hjelper litt i det tomme skapet!

Jeg fikk kjøpt litt til hjemmet også. Fin ny vedkurv:

Fin stor orkide:

To slike fine potter:

Jeg fikk kjøpt lys til dette fine brettet jeg har arvet hos bestemor:

På lørdag kveld måtte den fine gubben min feires litt, mange venner kom på fest !Kjempemoro kveld, men jeg legger ikke ut bilder fra festen her. Hehe. Takk før laget :)
I går ble en dag i bryllupsånden. Først dro jeg til svigersøsteren min som skal sette opp håret på den store dagen, første testrunde ble i går. Det ble bra. Jeg gleder meg. Grovskisse: ( det skal mye mer finpuss til etterhvert)

I går kveld var vi på besøk hos Rita og Joe som giftet seg i fjor. Vi fikk mange gode tips. Nå er det ny uke som står for tur. Kveldsvakt i dag, godt å sove til ni i dag, man blir alltids litt uopplagt etter en helg med fest. Dette blir nok en litt heftig uke, jeg har arbeidshelg før første gang på veldig lenge, 6 arbeidsdager venter på meg. Det tyngste av alt blir å reise i begravelse fredag. Men det blir godt å få en slags avskjed.
Han en fin ny uke alle sammen.

1 kommentar:

  1. Den veska va veldig fin :) Kor du har kjøpt den :))`?

    SvarSlett