onsdag 18. august 2010

Dagene derpå...Det har bekket over midnatt og det er onsdag. Vi har vært gift i noen lykkelige men hektiske dager. Søndag ryddet vi og kjørte ting fra turisthytta i 4-5 timer, med masse god hjelp gikk det supert. Videre hadde vi besøk til kl 22 på kvelden av slekt og venner, koselig ! Etter dette spratt vi champagne og kiket på gavene og kortene vi hadde fått. Et glass var nok til at vi ble helt sprudlende. Vi har fått så utrolig mye fint, på bildet ovenfor driver mi kjære og kiker på gavene. Gavene skal jeg blogge mer om etterhvert.

Mandag ble en sånn type dag hvor vi fortsatte bæringen og kjøringen. 5-6 runder i bilen med levering tilbake med brus/øl på butikken, varer på polet, tomgods og kasser, leverte tilbake ting til cateringfirmaet, tilbake dress, kjole på rens, satt inn penger i banken, leverte tilbake div som vi har lånt.

I dag (tirsdag)var det å ta fatt på alt her hjemme. Kassevis av pynt ol. fra turisthytta skulle sorteres og ryddes på plass. Huset stelles i stand etter 15 stk har vært her i helgen. Dvs ca 12 maskiner med sengetøy og håndduker som skal vaskes og det skal ryddes overalt. Vi kom langt på vei og er fornøyde. På kvelden fikk vi besøk og hjelp til å spise opp kakerester.

Endel etterarbeid måtte gjøres. VI er fornøyde, lykkelige og veldig slitne. Nå er vi klar for å ha FERIE med avslapping og innhenting av krefter. La alle inntrykk synke inn og kose oss.

Vi har kakefat, kakespader, kaketiner ol. hjemme hos oss. Savner du noe så si ifra...

Nattaklem

1 kommentar:

 1. hehe æ blir nesten sliten bare av å les alt dokker har gjort etter bryllupet. Lurt å ha ferie nu :)
  Syyykt mye og fine gava (æ burde vite det, har pakka opp alle hehe) så ønskelista tell jul blir vel ikke så stor ;)

  Æ lev fortsatt på rusen fra den fantastiske dagen :)
  Takk igjen for at vi fikk være med å feire :)

  Love you both <3

  SvarSlett