søndag 31. oktober 2010

Helg

Da var helgen snart over(sukk) Den går altfor raskt unna. Men trivelig har det vært. I går tok vi runden på alle butikker med belysning i hele byen. Vi har det altfor mørkt i stua. Vi endte opp med lysfot fra skeidar og en skjerm fra Christiania belysning som var litt gjennomsiktig, stilig og effektfull og steike dyr!!!Derfor får vinduslampene vente til neste mnd, hehe.

Lørdagskvelden ble veldig trivelig hos et vennepar. Godt selskap, fantasi spill, snop og en nydelig saltabuffet, nam!

I dag var det nydelig vær. Det var duket for tur på moloen og frisk luft. Molostua var åpen og hadde nydelige vafler. Fikk litt minner da jeg stod det fra et visst utdrikningslag, kremt.
Vel hjemme lagde vi pinnekjøtt og jordbær med is til dessert, og jeg greide å spise litt. Matlysten er absolutt på vei tilbake. Formen er bedre og jeg starter nok på jobb igjen i morgen, gleder meg!!

Helgen skal toppes med kinobesøk. Trolljegeren.....skummelt?


1 kommentar:

  1. Ser ut som dokker har hatt ei nydelig helg. Synes dokker e så flink til å finnepå ting :) Æ har åsså løst å ha gjort en masse greier gjennom helga. Men men.. Kommer kanskje etterhvert når æ blir voksen ;) Denne helga har æ logge på soffan og restituert mæ etter fest. Det skal bli LENGE til neste gang!

    Suss og klem fra mej :-*

    SvarSlett