tirsdag 15. mars 2011

Prosjekt vugge


Det er jo trendy med bruktfunn disse dagene og nå har jeg gjort et selv. Jeg har fått tak i en nydelig vugge i litt gammel stil. Den er malt rosa men malingen er flasset av enkelte steder. Denne skal jeg prøve å pusse opp og male hvit. Om jeg får det til får gjenstå å se, jeg er ikke så god på maling. Men jeg gir det et forsøk.

2 kommentarer:

 1. En sånn vugge har vi også, den har både gubben og broren brukt. :) Vi malte den opp før vi fikk Markus, brukte hvit spraylakk, og det ble kjempe bra. :)

  SvarSlett
 2. Hei:)
  svarer her jeg.
  Vet ikke helt sånn egentlig selvom jeg har gjort dette før:)
  Forrige gang lånte vi masse tøy i 50, 56, 62,68, 74 og 80. Så hadde mer enn nok i alle str hele det første året.
  Denne gangen begynner vi med "blanke " ark og lurer på det samme selv. Men sist hadde vi mer enn nok, sikkert 20 sett med genser og bukser blant annet.
  Erfarte at gensere blir lite brukt for de har jo bodyer på seg (med kort og lang arm). Jakker, tykkere gensere og gensere generelt anbefaler jeg uten hette. blir bare en klump når de liggger i vogna og i bilsetet. De har jo lue på hodet så blir for varmt med hette itillegg på sommern. Solhatt er fint men med øreklaffer. Bodyene bør ha knapper på siden så du slipper og dra så mye over hodet på dem. gjelser også gensere , knapper foran er lettere. Bukser "uten ben" hvis du skjønner kan brukes lenger enn de "sparkebuksene".
  Jeg ville ikke kjøpt moy i str 50, bedre og kjøpe mer i 56, det får dere brukt lenger. en liten oppbrett gjør ingenting i armer og ben. bare mer øknomisk. klorevotter og brystkrem kan være smart og ta med på sykehuset, event pupe hvis du vil bruke egen isteden for og låne der hvis man får lånt da. Ammeinnlegg er et must!! og smokk kan du lure med til den lille på sykehuset, selvom de fraråder det.

  SvarSlett