torsdag 28. juli 2011

Chanel påkjørt

Fine fine fine Chanelpusia til matmor og matfar har rotet seg bort på hovedveien og blitt påkjørt i dag, snufs..... Øyvind stod ute og klippet plenen og jeg pakket det siste vi skulle ha med oss da en mann stoppet og spurte om vi visste om noen som hadde en hvit katt. Han hadde kjørt på henne og hun hadde forsvunnet ned mot huset vårt. Takk snille snille mann som sa ifra for vi var på vei til å dra. Vi lette og lette etter henne i området, matmor med tårer i øynene, hvor hardt er hun skadet, lagt seg en plass for å dø?
Men plutselig kom hun hjem, har sikkert brukt lang tid på å halte seg hjem. Da ble det rett til dyrelegen og røntgen, bruddskader i hoften, kan bli helt fin med operasjon men veldig kostbart. Peis på!!!Chanel er verdt hver eneste krone, matmor sin hjertevenn.
Det ble litt kaos, vi har vært hjemme i tre dager for å ordne til huset til utleie og de skulle komme i kveld. Vi skulle videre på ferie. Men vi ville ta vare på Chanel så nå overnatter vi hos mamma og har Chanel hos oss. Hun er litt fortumlet, greier ikke gå men på godt mot. Så reiser vi i morgen mens Chanel taes vare på av mamma og Kåre.
Og dere innbryddstyer i sommerferien, vi har folk hos oss i huset! (hehe)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar