fredag 15. juli 2011

Mens vi venter...


.....på at pappaen skal ta ferie og hele den lille familien vår kan gå i feriemodus har vi sosiale dager. Det er veldig koselig. Ingen tvil om at Linnea har det mye bedre etter behandling hos manuellterapeuten. Hun legger seg i mer "normal" tid og sover bedre på natten. Men hun trenger fremdeles hjelp til å sovne både på kveld og dagtid, det blir mye byssing og vugging, men slik går det når hun ikke har vært i form har hun vel blitt litt vant til det. Vi koser oss hver dag og det er så godt for mamma og pappahjertet å ha ei mer fornøyd snuppe.
Dette året skal neppe bli kjedelig for hverken mamma eller Linnea. Allerede har hun fått jevngamle venner. Linne har hatt cafedate med søte Noah:Tidligere i uken besøkte vi Matheus som er 2,5 uker.

I dag har vi hatt besøk av tvillingene Elea og Kasper som bare er tre dager eldre enn Linnea. Kjempekoselig.


Mammaen har også vært på venninnedate på Bryggerikakia i regnværet, det gjør godt med litt venninnetid også.
Men videre håper vi på bedre vær enn denne uken har bydd på. Særlig siden vi ikke har store planer i ferien og blir mye hjemme. Helgen og ferien starter med besøk hos en god venninne på formiddagen også kommer selveste bestemor og bestefar på overnatting.
God Helg!

1 kommentar:

  1. Fint bilde av småtrolla våre :)
    Takk for en koselig date - gjør det gjerne igjen!! :)

    Elisabeth :)

    SvarSlett