onsdag 7. september 2011

Lavkarbo

Her styrer vi litt med å legge om kosten i disse dager. Får håpe det varer og rekker denne gangen slik at vi kanskje ser resultater. Jeg føler meg konstant utmattet, trøtt og har lite overskudd, altfor mange kilo på kroppen også. Nå skal vi prøve å leve livet mest mulig uten hvetemel og sukker, mer naturlig mat og mat laget fra bunnen. Litt paradoksalt når jeg er så energiløs at jeg skal bruke så mye energi på dette kostholdet, for man kan si mye om at dette er bra, men det krever mye planlegging og fokus i hverdagen. Men vi prøver!

Jeg har bakt dette lavkarbobrøet fra funksjonell mat i dag. Det var veldig godt, men dyrt. Men et godt alternativ.


Vi kommer nok til å bruke mye av disse produktene, i dag testet jeg også ut mandelmelet og bakte kake med mandelbunn. Oppskriften stod på pakken. Den ble kjempegod! 
(Foto: Funksjonellmat.no)


I tillegg har jeg plukket rips fra det ene ripstreet vårt. Noen havnet på kaken,men har endel igjen. 
Hva bruke rips til? 




3 kommentarer:

  1. Mandelmel e dyrt. Et billigere alternativ e å mal mandla sjøl (bruk manuell kvern, da bevares safta i melet og blir ikke for tørt).

    Lykke te :) og bare spør hvis du lure på no el treng tips :)

    SvarSlett
  2. Hvis du lika, kan du lag ripsgele. Eller ha rips m/ vaniljesaus, lage syltetøy, bland d me anna bær og lag blandingsyltetøy, muffins m rips osv osv

    :)

    SvarSlett