mandag 16. januar 2012

Travle dager...men snart..

er vi her og nyter rolige dager.


(foto: cisionwire.no)

Blir ikke så mye blogging når dagene(og kveldene) er hektiske. Siden sist har vi styrt med litt av hvert. Linnea har vært opptatt med 9 mnd kontroll hos helsesøster, time hos manuellterapeut, to forskjellige barseltreff. Ellers er det mye i gjære nå  da hun har begynt å bable og lage nye lyder, det er like før hun kryper og sitter selv. Hun holder foreldrene aktiv hele døgnet og skal gjerne rulle rundt på magen på natta i søvne og si ifra at det vil hun ikke noen ganger per natt. 

Foreldrene har hatt mye å styre med på kjøkkenet med uendelige runder med fjerning av tapet, sparking, pussing, sparkling, pussing, sparkling, pussing, sparkling, gjort ærend iforhold til oppussing og feriesaker. Vi har vært i tante og onkel sin gutt Jonas sin 9 års feiring og hatt overnattingsbesøk her i flere dager, koselig. 


Kjøkkenet ble lyst og trivelig når vi fikk hvit grunning på veggene. Gleder meg sånn til å se det med tapet og nytt gulv. Her er den ene tapeten på


Vi hadde håpet at veggene skulle bli ferdige før avreise og gubben kom godt i gang med tapeseringen men så var vi ikke helt fornøyd med skøytene og tok ned tapeten igjen noe som resulterte i nye runder med fjerning av tapet og sparkling, sukk. Men men vi fortsetter med friskt mot når vi kommer hjem. 

Ønsker alle en fin uke! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar