mandag 26. januar 2009

Søstre


n1260982156_30295857_249Bildet her vis den mest fantastiske søstra som finns :) Har ei til super søster som ikke e nåkka dårligere, men det e ei trist og koselig historie på en og samme tid denne søster historia. Denne søstra på bildet har æ det siste året blitt kjent med, ikke en dag før tidlig. Det e lett å vær etterpåklok og angre sæ før at man ikke har hatt kontakt før. Særlig sida alt har vært helt supert sida den dagen vi fikk kontakt igjen. Når man blir kjent med søsken i voksen alder e det ingen selvfølge at personen e helt fantastisk, at vi får god kjemi, at det føles så naturlig ut og at man har en gjensidig interesse. Men det e altså tilfellet her :)

I tillegg har æ som sagt ei til super søster "fra før av" Som også syns det her e moro. Så nu e vi tre søstrene sisters :) I helga hadde mi "fra før av søster" 40 års fest. Inn kommer ei utkledd dame og gjør sæ mystisk. Til slutt avslør vi denne dama og det er vår søster som kommer tilreisende med fly og overasker stort. Mine gledestårer triller :) Kvelden ble en suksess. Dagen derpå måtte jeg på kveldsvakt og forlate min søster noen timer før hun reiste, kjipt :( Og det er ikke lett å dra på jobb dagen etter en fest, det skal jeg hervded slutte med :)


I kveld da jeg skulle roe ned etter helgen greide jeg bare ikke å holde meg våken. Nå er det leggetid. For en herlig helg. Ny uke med 4 nattevakter. Så blir det frihelg, roligere enn denne :)


Ha ei fin uke alle sammen :):):):):)

1 kommentar:

  1. Du er blitt utfordret i bloggen min, kikk innom å se hva det går ut på ;)

    SvarSlett