mandag 23. mars 2009

Se hit jenter.........

0111

Jeg som mange andre jenter har funnet endel favorittprodukter både når det gjelder hår, sminke og hud/kroppspleie. Dette er merkevarer som ikke bestandig er like rimelige som shampoen på rema tusen. Jeg har i lang tid bestilt produkter fra utlandet. Dette gjelder produkter som koster under 200 norske kroner. Det er viktig og huske på at bestiller du produkter som koster mer enn dette så må du betale toll og andre avgifter, da lønner det seg sjelden. Men heldigvis kan man kjøre mange gode kjøp til under 200 kr. Frakten regner du utenom de 200 kr. Slik at dersom varen koster 199 og porto 50 kr så må du ikke betale toll. Men du må betale toll med en gang varen koster over 200 kr.

strawberrylogo

Strawberrynet.com finner du mange gode tilbud og merkevarer. Stort pluss for at du kan velge norsk valuta, så ser du hva varen koster i norske kroner. Enda større pluss for at de ikke tar porto, helt fantastisk. I tillegg får du etter 10 kjøp 10 % loyalitets rabatt på alle fremtidelige handler. Jeg kjøper produkter her hver eneste mnd. Men del opp kjøpet i ett og ett produkt så du ikke kommer over 200 kr. Det tar litt tid men det er verdt det.

site_logo

Lookfantastic.com finner du mange bra produkter. jeg har mest brukt denne til å bestille hårprodukter, men de begynner å få godt utvalg i kosmetikk også. Her må du betale porto. Og prisene er i pund, så du må regne det frem til hva det blir i norske kroner. Men det er ikke noe problem.

blivakker_logo

En annen side jeg kan anbefale er norsk og heter blivakker.no Her får en kjøpt merkevarer til tax free priser.

2 kommentarer:

  1. Nu e dessuten pundet bare på litt over 9,- (det plei å vær godt over 12,-) så løp og kjøp, her e penga å spare! :)

    SvarSlett
  2. Det e veldig sant og veldig lurt ja :D

    SvarSlett