mandag 8. november 2010

Gleda mæ til jul!!!!

Det har i grunn slått meg at det snart er jul!!Jippi! Har lenge trodd at det er såååååå lenge til, men det er faktisk bare tre helger til første søndag i advent. Og det er da ikke lenge til?

Jeg må innrømme at dette må være den første høsten i mitt liv jeg syns tiden går sakte og at mørket er tungt. Det har nok sin forklaring i at jeg ikke har greid tempoet jeg ellers holder, mye tid på sofaen og i dårlig form. Sofalivet er vel og bra men ikke når man ikke er i form slik at en ikke kan nyte det. For jeg elsker i grunn å slappe av hjemme. Men nå er den verste kvalmen over så nå er det bare å få til å våkne litt. I dag har jeg sovet tre timer middagshvil noe jeg må gjøre hvis jeg har vært på jobb. En annen årsak til at tiden går for sakte er at jeg håper og tror at alt går bra med den lille i magen. Man er litt på vent...på vent på å komme til jordmor, på vent på å komme i uke 18 slik at en kan få den ordinære ultralyden og se at alt forhåpentligvis er bra. Men det er bare å tenke positive tanker. Og det blir så godt med jul. Målet er å være nok våken i desember til å nyte:

Julebrevskriving
Julegaveinnkjøp
Pakking av julegaver(koselig)
Baking og matlaging
Julebord med min og Øyvind sin jobb
Luciakonsert
Pynting til advent
Pynting til jul
Høre på julemusikk
Se julefilmer
Høy sosial faktor, mye som skjer i desember
Spise pepperkaker og klementiner

osv osv..hva skulle vi ha gjort uten jula?? Det hadde blitt trist!

Jeg har dessuten opplevd gleden med å ha blogget lenge nå. Jeg kunne gå tilbake å lese bloggen fra forrige desember. Utrolig koselig! Fotomontasjen øverst lagde jeg etter at vi hadde pyntet til jul i fjor.

3 kommentarer:

 1. JAAAAAAA juuuuuuuul!!!
  Herregud kor æ gleda mæ åsså!! :)

  Æ plei åsså å se tilbake i bloggen, det e utruli morsomt :) Æ e glad du blogga, det gjør det litt enklere å følg med på livan dokkers selv om vi sees litt for sjeldent :)

  SMASK!

  SvarSlett
 2. Ja helt enig med du !
  Æ føl man har kontakt selv om man treffes sjelden. Genialt med blogging! kordan skal vi få flere av vennan vårres til å blogge?hehe

  SvarSlett
 3. Ja si det du?
  Ser ikke ut som om det e så mange som bit på den der bloggbasillen som æ og du har fått ;)

  Klem

  SvarSlett