søndag 10. april 2011

BrudehårTidligere har jeg vist frem min brudebukett og nå viser jeg frem brudehåret. Jeg har lenge tenkt på å lage noen innlegg fra bryllupet vårt og ble inspirert når jeg har jobbet med fotoboken. Men det har blitt litt avglemt i gravidboblen jeg er i. Nå er jeg på nytt inspirert siden jeg har begynt å følge med på Tre Bryllup på Tv3.
Brudehåret mitt var det min snille og flinke svigerinne som ordnet. Hun er tidligere frisør i mange år. Jeg viste henne bilder av brudehår som jeg likte. Jeg ville ha det enkelt, klassisk og vakkert med små detaljer. Det måtte selvfølgelig passe kjolen. Diademet fant hun i Tromsø til meg og det passet perfekt. Sløret var enkelt men hadde et mønster i kanten som var likt mønsteret i kjolen over bysten. Noen små diamanter bak i håret pyntet det hele opp. Jeg følte meg flere ganger som en prinsesse gjennom våren 2010 da vi prøvde brudehår flere ganger. Litt hår skulle henge som en krøll fra det oppsatte håret, men pga regnet slettet krøllen seg ut på vei inn i kirka, så det fikk ingen se. Vi løste det ved å sette håret som hang ned opp sammen med resten av håret senere på kvelden. Jeg var veldig fornøyd med håret.

2 kommentarer:

  1. Heisann Marthe :) Takk i lige måte :) Fin du var på håret i bryllupet ditt! Har sett litt bilder før, kjolen var nydelig, så ut som en fin dag :) Tihi, nå merker jeg at jeg ble litt misunnelig på lillepia som får en så fin vegg på rommet sitt! Hehe :) Det er vel ikke lenge igjen har jeg skjønt, masse lykke til :)

    SvarSlett