torsdag 28. april 2011

Det største i verden


har skjedd oss......
Følelsene er overveldende, en lykke så stor...ubeskrivelige med ord. Hjertet renner over av følelser.

Lillepia kom til verden mandag 25 april kl 13.14, hun var 3050 gram og 47 cm. Tre og en halv uke for tidlig kom hun men var fiks ferdig og hadde fint vekt. Men hun har vært litt trøttere og slappere enn gjennomsnittet, trolig på grunn av at hun kom litt tidlig. I tillegg har hun gulsott så hun må være i lysbehandling, en slags solarium. Så der har hun lagt i ett og et halvt døgn kun avbrutt av mamma og pappakos, samt ammetrening hver andre time. Ellers går dagene her i pumping, stelling, lite soving for mamma, legevisitter, svare på meldinger og telefoner. Vi gleder oss til å kommer hjem med lillepia, men vet ikke når det blir enda. Blir trivelig med besøk av familie og venner etterhvert, men satser på noen dager for oss selv først.

Tusen takk for alle gratulasjoner. Vi føler oss som de lykkeligste i verden nå.9 kommentarer:

 1. Herreguuuud kor fin e det mulig å være :))) Gleda mæ til å treff ho til sommern (hvis æ klare å vente så lenge) hihi!

  Kos dokker!
  Klem fra nord :)

  SvarSlett
 2. Ho e nu bra snusk. Dokker e heldig. Klem <3

  SvarSlett
 3. Ho va nyyydelig...:)

  SvarSlett
 4. Superfin pie dåkker har fått.

  Klem fra Karinamammaen

  SvarSlett
 5. Førr ei skjønn lita prinsesse:) Kos dokker masse med ho,slapp av og nyt tida.Æ syns ho ligna på sin mamma.Har dokker funnet navn?Klæm fra Anne-Grethe Michalsen

  SvarSlett
 6. Gratulerer så masse med ei nydelig prinsesse! :)
  Klem

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye!!
  For ei nydelig lita prinsesse!
  Fikk ei lita prinsesse selv for 9 uker siden, og jeg er helt enig, det er det største i verden!! (Jeg har en pjokk på snart 4 også, og opplevelsen var like stor da!:-)

  Kos dere masse den første tiden, nyt babykos og den første tiden som liten familie! Håper dere kommer hjem fra sykehuset snart og at gulsotten går over!

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 8. Nyyyyydelig! Gratulere så mye!

  Kos dåkker masse når dåkker kommer i gang med hverdagen :)

  SvarSlett