søndag 30. oktober 2011

Hvordan velge babystol?

Etterhvert nå lærer nok lillepia å sitte selv, da blir det på tide å få sin egen stol. Så jeg tenkte at vi skulle investere snart i en god stol. Men hvilken?

Egentlig synd vi ikke oppdaget at man kan bruke newborn sett i stolene til stokke. Så kjekt å få babyen på høyde med bordet. Men det er litt sent nå å kjøpe newborn settet. Men stolen fra stokke er høyaktuell. Den kan lillepia ha i mange år fremover.Man har også disse Angel stolene, selv om Linnea har vokst ifra de to første stegene så kommer det kanskje en til en gang i tiden? Litt tøff denne også. 


Simo høystol Sofus er jo super med tanke på at du kan "brette" den om og barnet kan sitte på gulvet med bord foran seg. Men man kan ikke ha den så lenge som Stokke stolen. 


Så har man jo hokus pokus da som er litt lik Sofus i funksjon, men her har man jo ratt på den ene siden. 


Vanskelig...hva velger du?

5 kommentarer:

 1. Foreldrene mine hadde en Sofus fra jeg og søstra mi var små, så vi brukte den først. Var greit å kunne slå den ned og ha et bord der.
  Men, hadde det ikke vært for at de hadde en sånn hadde vi nok ikke kjøpt en.
  Hun har nå en Stokke tripp trapp.

  SvarSlett
 2. Hei, vi har hatt både tripp trapp stol og hokus pokus. Begge deler anbefales. Hokus pokusen er vedlig fin siden du kan snu den så det blir ratt eller bord. Brukt veldig mye den veien, til å spise på og se på barne tv samtidig etc :-)

  SvarSlett
 3. Jeg liker både Tripptrapp OG Hokus pokus. Tripptrapp varer lenge. Min Elida på 6 år sitter enda i sin. Samtidig er det som andre her sier veldig kjekt med en stol som har et bord foran. Da kan jo barnet sitte i den og spise litt selv når den tid kommer. Hokuspokus må du bytte ut etterhvert med en Tripptrapp tror jeg. FOr barnet kan ikke sitte så lenge i den. Dessuten er ikke ryggen på høy på den. Jeg ville deffinitivt valgt Hokuspokus foran Sofus.

  SvarSlett
 4. tror alle barna som er vokst opp i trondheim har brukt trip trap stolene som mamma og pappa har! slitesterk og praktisk :)

  SvarSlett