fredag 16. desember 2011

Tak over hodet til jul

Da er vi ferdig med det nye taket. Fint, lekkert og med spotter. Kjempefornøyd. Mannen har fått god hjelp og ble ferdig på kveldstid denne uka. Jeg har skrapt av tapet på kveldstid denne uka til krampa har tatt meg, men det tar sin tid. Nå er det oppussingspause til over jul. Vi må roe litt ned og kose oss som en familie. 


 Litt uklare bilder og støv i lufta, men det ble kjempefint. Ikke lys i spottene innerst enda, men det kommer. 


Ellers har vi hatt trivelige dager med barseltreff på onsdag, julelunch på min jobb torsdag, i dag hatt besøk av nydelige tvillinger, i ettermiddag spist julegrøt hos mor og Kåre. 
Førjulstiden er alt annet enn kjedelig, men sosial og trivelig. I helga er min halvbror(Storebror) på besøk fra Tromsø, trivelig kveld med pizza og vin i kveld. Vi skal også i gudfarjenta til mannen sin bursdag i helga. Kanskje vi sniker oss inn på besøk hos gudmor Karina hvis hun har tid, det hadde vært koselig. 

Slenger med et bilde der snuppa får sin første sjokoladebit hos tanta i ettermiddag. Det var så godt at hun ble helt forskrekket. Men hun skal få vente til hun blir mer enn et år før hun får mer. 


Over helga går det nok i vasking, rydding, hente juletre, handle inn og pakke. 
Tenk at det snart er jul! 
Så koselig. 

Ha en fin førjulshelg! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar