onsdag 18. november 2009

Det tristeste.......Regine Stokke-Face your fear er en blogg jeg kom over via en venninnes blogg. Jeg har lest den i det siste og blitt fryktelig imponert over denne jenta. Hun har kreft og akkurat nå går det ikke bra. Men hun takler det på ett vis, fordi at hun må. Hun holder leserne oppdatert og ønsker at bloggen hennes skal utgis som bok når hun dør.

"Jeg er så redd, så redd. Jeg vil ikke dø. Av og til tenker jeg at det kanskje vil være en befrielse, men jeg skulle bare ønske jeg kunne bli frisk. Få leve livet. Jeg savner sånn livet mitt."

Man kan ikke sette seg inn i den situasjonen, å være ung, ha livet foran seg og plutselig blir det snudd opp ned. At livet og fremtiden ikke er en selvfølge. For en maktesløs situasjon, ingen kontroll over det som skjer. Dette er ikke noe noen bør oppleve,men når det rammer deg har du ingenting du skulle ha sagt. Hjertet mitt blør for denne jenta som er så tøff. Jeg glemmer at jeg er lei og sliten for øyeblikket, at jeg har litt for mye å styre med, mye å tenke på. Det blir så utrolig små bagateller, jeg lever og er ikke syk. Det er ingen selvfølge. Det er om å gjøre å leve livet til fulle.....

 

3 kommentarer:

  1. Har lest den bloggen til Regine i fleire måneder no, og det e så grusomt at det går så dårlig med ho no. tøffe tøffe fine jenta. Snakker om at man må prøv å se teng i perspektiv. 18 år gammel jenta som står på slutten av livet før det nesten ha starta skikkeli, det e så grusomt. Men en fin, sterk og god blogg som alle burde les.

    SvarSlett
  2. Æ e så enig med dæ, den bloggen der e den fineste i hele verden.. så synd at den snart tar slutt.. mest sannsynlig :`(

    SvarSlett
  3. Ja ikke sant.....

    SvarSlett