fredag 9. desember 2011

To uker til jul, i rute?


Slenger med et bilde jeg tok med mobilen da jeg ventet på at barselgruppa skulle komme i går. Slike stunder er koselig i førjulstida. 

Da er det faktisk bare to uker til jul og jeg syns den kommer brått på til tross for at jeg startet med julegavene i begynnelsen av november. Nå må jeg bare sette meg ned å få meg en oversikt, er vi i rute? Plotter inn småsaker som må huskes på i kalenderen og fordelte oppgavene utover, så blir det ikke så voldsomt de siste dagene før jul Jeg bare orker ikke å stresse, derfor gjorde vi unna alle julegavene i november, mange runder i butikkene og mange runder med innpakking er gjort, det hjelper veldig nå. 

Det som er stressende i år er oppussinga vi er midt oppi, gubben styrer så godt han kan, jeg hjelper til og tar de fleste juleforberedelsene. Grei arbeidsfordeling, hehe. Men på grunn av kjøkkenet blir det ikke rundvask, det blir verken baking eller julematlaging så det er mindre stress igjen. Takk til en snill mamma som kommer meg julebrød ol. I jula går vi til dekket bord både her og der, anser oss som veldig heldige. 

De neste to ukene blir veldig sosial, dermed får vi slengt ut noen julegaver samtidig man treffer den ene og andre, kjekt. Begge helgene som kommer skal vi ha overnattingsgjester. 

Neste uke: poste pakker og kort, frisør, kjøpe smått til meg selv og gubbens julegave, julelunch med venninner, julelunch på jobb, lage krumkaker ilagmed mamma, et barselteff her med helsestasjongruppa, siste barseltreff før jul med den andre gruppa, to runder hos kiropraktor, overnattingsbesøk til helga, bursdagsfest, kjøpe juletre, i ledige stunder rydde i litt av hvert hjemme og fjerne tapet. Gåsh jeg har jo leid maskin til å fjerne tapet før en stiv døgnpris uten å ha tid til å gjøre det. (ikke si det til gubben) Ble nesten litt stressa nå. 

Siste uka før jul blir vel i hovedsak vaske en god vask og rydde i huset. Pynte til jul. Handle til jul både mat og vin ol. Julegrøt hos mamma, treffe den ene og den andre og gi julegaver. Pakke og komme seg avgårde. 

Nå har jeg oversikt...

Er du i rute til jul? 

Ha en fin helg ! 


2 kommentarer:

 1. Høres ut som du er bra i rute. Jeg var lenge godt i rute nå er det ikke sånn lengre. Blir alltid så travelt på slutten. Men ikke så galt at det ikke blir tid til litt kos innimellom. Gleda mæ til å se dokker igjen! Stor klem :)

  SvarSlett
 2. Trudde æ va godt i rute... Helt til æ leste innlegget ditt ;) nu e æ stressa!... Neida, e sånn passelig i rute. Men julekaker og julebakst har æ ikke ofra en tanke enda. Får sikkert plutselig masse bakelyst.. ehm..

  Artig innlegg - du skriv så levanes... Sånn at æ ser dæ for mæ der du småstresse rundt.

  Ha ei fortsatt fin helg! :)
  Klem

  SvarSlett