torsdag 4. juni 2009

Kreta

Hotel_4024_I_0132164

Jeg sitter her og drømmer meg bort. Drømmer om Kreta. Turen vi har snakket om i en evighet er rett rundt neste sving. Det hele begynte med at jeg foreslo til mine svært så gode sykepleiestudent-venninner at vi skulle spare penger på en konto og når vi var ferdige på skolen skulle vi dra på tur. Vi opprettet konto for lenge siden, noen sparte(les Silje) og andre sparte litt(les Marthe) mens andre sparte ikke(les Ragni) Men det betydde ingenting for tur ble bestillt og tur er betalt. Det er lenge siden nå vi satt og strevet med forskjellig skolearbeid og drømte om turen vi skulle på. Tiden har rast avgårde, det er bare såvidt man innser at man er ferdig sykepleier. Men i neste uke er tiden inne. JIPPI!!!!

Vi skal til Platanias på Kreta, nærmere bestemt til Blue Star Caldera Bay. Blue Star Caldera Bay er et leilighetshotell av høy standard som ligger perfekt til ved stranden i Platanias. Det trivelige anlegget er bygd som en liten landsby der gjestene gjerne samler seg rundt de to bassengområdene, begge med barnebasseng og snackbar.
Kun et par minutters gange til Platanias' lille sentrum.

Reisefeber? JA!!!

2 kommentarer:

  1. Der så det veeldig fint ut :D Skjønner at du gleder deg!

    SvarSlett
  2. [...] til Kreta-Platanias 21 06 2009 Jenteturen til Kreta ble en stor suksess! Vi har koset oss max i en uke på denne nydelige øya. Som jeg tidligere har [...]

    SvarSlett