mandag 20. juli 2009

kaoskontroll og søte innflyttingsgaver

Rett før helgen oppnådde vi kaoskontroll. Med vi menes innehaverne av hus-flytte boblen som nettopp er meg og min kjære. Første uken i nytt hus og av ferien kan man trygt si ble en intens uke. Vi var nok på høygir og ville komme oss i orden så raskt som mulig og heller roe ned etterpå. Med hus følger ting og prosjekter som kan jobbes med til enhver tid, men det er så godt å bli kvitt pappesker, plassere sakene der de skal være og henge opp bilder samt gardiner. Etterpå kan kosearbeidet begynne. Men vi har kost oss masse med jobbingen. Støtt og stadig(les flere timer hver dag) har vi hatt besøk av familie og venner som gjerne ville si hei og se på huset. Det har vært kjempetrivelig og fine pauser i jobbingen. Vi har vært så mye bortreist i det siste så det er jo litt sosialt å ta igjen. Fint vær var det også noen dager så verandaen og utsikten kunne nytes litt. Kostholdet ble rimelig ensidig, når vi i det hele tatt husket på å handle og spise. En ting er sikkert, det blir lenge til jeg har lyst på pølse med brød igjen.
kongsvingergjengen på besøk
Vi har fått søte kort og innflyttingsgaver. Hos min søster med med familie søte blomster og kort. Hos min bror med familien en perfekt skrumaskin fra black and decker. Da ble det fart på skruingen. Vi fikk en helt nydelig lykt hos Karina som jeg bare forelsket meg helt i. En fin potte med blomst fikk vi hos Astrid. Tusen takk alle sammen!!Det var ikke nødvendig. Så til alle dere andre vi ønsker IKKE oss innflyttingsgaver, bare masse koselig besøk. For øvrig kommer vi til å invitere til innflyttingsfest den 8 august. Vi håper på fint vær og langbord på verandaen. Denne gangen skal vi diske opp med litt mat. Invitasjon kommer snart!

1 kommentar:

  1. Åååhh den lykta e så fin :) skal se om æ finn mæ ei sånn sjøl her oppe ;) Bra dokker likte den :) Kos dokker masse med avslapning i uka som kommer :) Husk at det e viktig å få lada batterian <3

    SvarSlett