fredag 7. januar 2011

God Helg-bilder ønskes!

Endelig helg! Og godt er det. Her har det vært mye frem og tilbake på hva helgen skulle brukes til. Først inviterte Øyvind på bursdagsfest, men da formen ikke var så bra andre nyttårsdag fant han ut at det ville han alldeles ikke. Så ville han på hyttetur, bare oss to i havgapet. Helt i orden for meg men så sviktet været oss. Så vurderte vi Mo I Rana tur. Men togbill var dyre nå. Det blir altså en rolig hjemmehelg og det er ikke så dumt det heller.

Har gjort meg tanker flere ganger om å lage en fotobok fra bryllupet. Vi har nok av bilder av oss selv. Men for lite av gjestene, omgivelsene ol. Så jeg kommer meg aldri helt i gang. Har du noen bilder så blir vi kjempeglad om du sender bilder til oss på marthe@seria.no eller oyvind@seria.no Vi tar også imot en plate i posten eller minnebrikke som du får tilbake. Det er vel kanskje lurt å bruker kveldene i januar, februar og mars på dette. Når den lille kommer blir det vel lite tid til slikt.
GOD HELG!

2 kommentarer:

  1. Så fint bilde!
    Kan dessverre ikke hjelpe dæ med bilda fra bryllupet naturlig nok. Du kan jo alltids låne nån av vårres bryllupsgjesta, men det blir kanskje ikke det samme? ;)
    Du spurte om korsn program æ redigere i. Har enda ikke fått Photoshop hjemme igjen (kanskje nån les detta og tar et hint?;)). Så æ bruke gratisprogrammet photoscape. veldig kjekt til montasja og til å sette ramme på bilda.

    SvarSlett
  2. ok kanskje æ kan prøve det :)

    SvarSlett