onsdag 23. februar 2011

Tenkedag med vakker utsikt

I dag jobber jeg hjemme da ryggen ikke holder til mye. Greit med litt skrivearbeid for vernetjenesten. Tankene flyr og det er ikke så lett å konsentrere seg. Den nydelige utsikten og lyset er helt fantastisk å se på.

Hverdagen har virkelig "tatt oss" etter Rigaferien og dette er en ganske hektisk uke. Og jeg blir litt sliten og lei av å ikke orke noe på grunn av ryggen. Jeg tenker litt sånn: hva nå? Hva skal vi glede oss til nå da? Jeg synes tre mnd virker fryktelig lenge å vente på lillepia, vil møte henne nå aller helst. Men så prøver jeg å tenke litt mer positivt og ser at det er mye koselig som skjer før lillepia kommer som kan korte på ventetiden. Til helgen kommer Øyvind sin gode kompis og tidliger forlover på besøk. Neste helg skal vi til Mo i Rana til svigerfamilien(har ikke vært der siden lenge før jul) Helgen etter det kommer svigersøster på besøk og en liten tantegutt feirer 3 år. Da er vi plutselig i midten av mars og neste lønn har kommet, noe som vil si at da skal barnerommet pusses opp. Så tar vi oss kanskje en siste hyttetur til Hestmann uten barn, deretter kommer min søster fra Levanger på besøk og plutselig er vi midt i april og påske. Da er det bare en mnd igjen til termin og tiden vil nok brukes til å være hjemme, ta det med ro og vente på den lille. Kanskje litt siste forberedelser. Etter denne oppsummeringen ble jeg på mye bedre humør. I ettermiddag skal vi besøke ei lita gudmor og gudfarpie og i kveld barnevakt for fine tantegutter. Det blir kos! Ønsker alle en flott onsdag!

3 kommentarer:

 1. Og vips så kommer hun :) Nyt graviditeten.

  Takk for fin kommentar.

  klem

  SvarSlett
 2. Æ synes det høres ut som om dokker har masse å glede dokker til framover :) Gleda mæ sånn til å møte den skjønne lille prinsessa til sommern :) Herreguuuuuuud!!!! :)

  Smask!

  SvarSlett
 3. hehe ja vi har vel i grunn myyye å se frem til og æ må bare nyte graviditeten :) E bare de dumme hormonan som spilla humøret et puss innimellom :) Prinsessa gleda sæ garantert til å treffe tante Karina fra Hammerfest !

  SvarSlett