lørdag 4. september 2010

Dumme dumme Black Design

I dag brukte vi hele formiddagen på å se skikkelig på bryllupsgavene, pakke dem ut og plassere dem. Det resulterte i diverse omorganisering i diverse skap ol. Men det ble kjempebra ! Vi dro ut en tur for å bytte noen få gaver og bruke gavekort, vi trenger bla mer i hverdagservise vårt Gorumet fra Black Design. Men butikkdamen sa at Black Design hadde tatt serien ut av sortimentet. Vi som har samlet og samlet og er halveis i samlinga vår. ARRRRRRRRRRRG !!!! Vi får begynne på nytt med noe annet. Det må være enkelt, god kvalitet og ikke fryktelig dyrt. Noen forslag?

2 kommentarer:

 1. Sykt kjedelig når sånnt skjer.
  Etter å ha jobba i glassmagasin i mange år så vet æ at man må helst vær snar å samle sammen serviset. Enten det eller så må man gå for noen kjente merka som kommer til å hold det gåaness i hundre år. Men man har jo ingen garantia uansett. Nu vet ikke æ om dokker e ute etter kaffeservise eller middagsservise?

  Sjøl har æ dette hverdagsserviset: http://www.rosendahl-design.no/Default.aspx?ID=665&GroupID=ST_GC&AreaID=9 og e veldig fornøyd med det. Det e knallfint (både i middag og kaffe), det e billig og såpass populært at det neppe går ut av sortimentet på mange herrens år. Også passa det jo litt med det dokker allerede har?

  Ellers lika æ det her: http://www.wedgwood.com/GB/Tableware/Wedgwood/English_Kitchen/Edme Edme fra Wedgwood. Det e litt sånn beigefarge på det. Trur dem har det på Glasmagasinet og muligens på Tilbords. Det e heller ikke så veldig dyrt, iallefall ikke tallerkena og asjetta. Sånne spesialdela e litt dyrere. Men det e jo bare å hent ei prisliste å sjekk ut. Det har vært i produksjon kjempelenge og e veldig populært og kommer ikke til å gå ut såvidt æ vet.

  Tid e jo fint, men det skal dokker vel ha til finservise ettersom æ skjønna :)

  Nille hadde for ei tid tilbake noen eska med kaffeservise og/eller middagsservise til 4 pers trur æ. Det va billig og superfint :) Hvitt og litt sånn bonderomantisk. Kan vær en ide å ta en titt på? :)

  Lykke til, gleda mæ til å hør ka dokker fant ut :)

  Suss og klem

  SvarSlett
 2. Hei takk før langt og bra svar :D
  Tenkte å ha tid til litt sånn finservise ja :D
  Æ skal kike litt rundt og se om æ blir klok !
  Suss og klem tilbake

  SvarSlett