lørdag 11. desember 2010

Pakke i posten og Helg!


I dag fikk jeg en kjempekoselig overraskelse i posten. Jeg fikk en koselig førjulspakke evt forsinket bursdagspakke av Karina. Kall pakken hva du vil ,det blir ikke koseligere enn å få pakke i posten. Det er skikkelig stas, personlig og koselig. Der var det hjemmelagde kakemenn, muffinsformer, kakeboks, søte hjerteskåler, telysholdere, fine papir hjerter til pynt og fine servietter.

Dette er bare toppen av en kjempefin uke. Jeg har hatt fri hele uken, feriedager jeg MÅTTE ta før juleturnus ifølge sjefene. Men det gjorde så godt. Det har ikke vært mye overskudd i denne gården i høst. Og jeg har ikke hatt mye igjen etter jobb. Denne uken har jeg kost meg hjemme på formiddagene, jobbet i MITT tempo(sakte!!) og faktisk fått gjort saker og ting. Ryddet bod, rotrom, vasket kjøkkenninnredningen innvendig, avviset fryser og ryddet i den, skrevet julebrev, ryddet i mye rart. Jeg er ikke tilhenger av rundvask til jul, det er nok annet å gjøre før jul og det skal være en koselig tid, ikke bare stress. Det er ikke derfor jeg har gjort ting men fordi det var godt å ha tid til å gjøre litt nå. Og det trengtes!! I går var det julebord med jobb, i dag har vi fått unna de siste julegavene!(JUBA!!!) Og skal i bursdag og på Kråkesølv konsert i kveld. Skal bli koselig med noe sosialt.

Nå har jeg blitt servert småmat av min kjære. Fremdeles borskjemt ja! (man kan spise varmebehandlet spekemat når man er gravid, til de som ikke vet det)


1 kommentar:

  1. hihi bra pakken fallt i smak :)
    Alltid koselig med førjulskos i postkassa :)

    Ha en herlig søndag!
    Smask

    SvarSlett