lørdag 18. desember 2010

Plan fadder

Nå er jeg blitt plan fadder for denne lille gutten på Filippinene. En god følelse, jeg før følge et lite menneske og jeg får gjort en liten forskjell. Man betaler 240 kr i mnd, hva er det?? Jeg tenker...vi bruker ca 8-9000 kr til julegaver på vår enorme familie og noen få venner. Hva er da 240 kr? Ingenting.... Det er noe å tenke på i disse kjøpetider, de fleste har råd til 240 kr i mnd. Kom igjen du også, gjør en forskjell for noen og meld deg på her.

Hva innebærer det:

Du blir fadder til én jente eller gutt du kan ha kontakt med og følge over tid. Hvis du vil.
 • Har du spesielle ønsker om fadderbarnets alder i forhold til egne barn; ta kontakt på telefon 09909 eller e-post så hjelper vi deg gjerne

 • Fadderbidraget er på 240 kroner i måneden.

 • Fadderbidraget går ikke direkte til barnet, men til å forbedre helse, utdanning og levekår for ditt fadderbarn og alle andre barn i lokalsamfunnet.

 • Pengene kommer frem. Minimum 8 av 10 kroner går til formålet.

 • Du må ha fylt 18 år for å være Plan-fadder. Er du yngre må en over 18 stå som ansvarlig.Du får skattefradrag på bidrag inntil kr 12 000 per å


  får skattefradrag på inntil 12000 kr i året

1 kommentar:

 1. Beste julegaven æ har hørt om på lenge :) Sjøl e æ fadder til en gutt i India, gjennom SOS Barnebyer. Det vi betale i måneden e jo småpenga i forhold til ka vi bruka på alt mulig anna skrot.. Æ fikk nettopp nytt bilde og kort fra fadderbarnet mitt. Han e kjempesøt. Akkurat som din. Nydelig unge :) Kanskje man en vakker dag kan dra å besøke dem? :)

  Helgeklem Karina

  SvarSlett